5 ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ e1590389942774

Εάν ψάχνεις  τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 50 Ευρώ?

 

Χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις στα τεχνολογικά  χαρακτηριστικά, τότε έχεις έρθεις στο σωστό μέρος. Έχουμε κάνει ερευνά και προτείνουμε τα καλυτέρα κινητά  με κριτήριo το χρηματικό όριο αλλα βέβαια και την ποιότητα που μπορεί να αποκτήσεις σε αυτό .

Μια ισχυρή μπαταρία ,  θεωρείται πλέον επιβεβλημένη για τους χρηστές που εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες των κινητών τους. Αρκετές φορές όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για να έχετε μαζί σας ένα power bank ώστε να μην μείνετε αποκομμένοι από τους φίλους σας , και να  συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

 

1. ΚΙΝΗΤΟ THΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ Nokia 105 4G

 

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Με μεγάλη διάρκεια και ανθεκτικό σχεδιασμό το Nokia 105 σε ακολουθεί παντού με συνδεσιμότητα 4G για πεντακάθαρες κλήσεις.Με κομψό design για να ταιριάζει απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής σου, το Nokia 105 4G είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις πτώσεις, την υγρασία και τη θερμότητα. Η μπαταρία χωρητικότητας 1020 mAh, σου προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, χωρίς το άγχος της τακτικής φόρτισης.

 

2. ΚΙΝΗΤΟ THΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ Nokia 225

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ
@Nokia 225

 

3. ΚΙΝΗΤΟ THΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ Alcatel 2057D

 

ΚΙΝΗΤΟ THΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ

Το Alcatel 2057D Dual Sim είναι ένα απλο κινητό που θα καλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητας σου. Έρχεται με οθόνη 2.4″ – το μικρό του μέγεθος καθιστά το τηλέφωνο ιδιαίτερα πρακτικό για καθημερινή χρήση. Παρέχει τα απολύτως απαραίτητα χαρακτηριστικά που ζητάς από ένα κινητό απλής χρήσης – Το κινητό τηλέφωνο Alcatel 2057D είναι εξοπλισμένο με κάμερα VGA και έχει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο

 

4. ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ MLS Easy S

 


ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Διαθέτει εκπληκτική οθόνη αφής 2.4”, μοναδικό design, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.0 GHz, συνδεσιμότητα 4G, & πίσω κάμερα 2ΜΡ.

Με Android 5.1, ενσωματωμένο πλοηγό MLS Talk&Drive, τις μοναδικές λειτουργίες της MLS και την αξιόπιστη απόδοσή του, το MLS Easy S1 Dual Sim θα γίνει το νέο σου κινητό!

Το MLS Easy Flip διαθέτει ελληνικό πληκτρολόγιο με μεγάλα γράμματα και οθόνη αφής, καθώς και τοτο μοναδικό MLS Touch UI για γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής!

5. ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO ALCATEL 2008G

 

 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Το ALCATEL 2008G είναι ενα απλό στη χρήση και στις λειτουργίες τηλέφωνο το οποιο διαθέτει μεγάλα ευανάγνωστα πλήκτρα που το καθιστούν ιδανικό για άτομα με προβλήματα όρασης ή μεγαλύτερης ηλικίας.Το τηλέφωνο ενσωματώνει ταυτόχρονα ένα επεξεργαστή Quad Core – MediaTek MT 6260 1.30 GHz , ώστε όλες οι εφαρμογές και οι λειτουργίες, να λειτουργούν χωρίς καθυστερήσεις.

Ιδανική πρόταση  για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, εύκολο μενού στην χρήση με ευκρινέστερη οθόνη και πληκτρολόγιο, η μπαταρία διαρκεί για μέρες ενώ η βάση φόρτισης είναι πολύ χρήσιμη γιατί το έχεις κάπου τοποθετημένο και δεν το ψάχνεις μέσα στο σπίτι .Σύνοψιζοντας  έαν ενδιαφερεσε μονο κλήσεις και sms είναι η καλύτερη  επιλογή.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  •  Επεξεργαστής: Quad Core – MediaTek MT 6260 1.30 GHz

6. ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ NOKIA 150

 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Το Nokia 150 είναι ενα απλό στη χρήση και στις λειτουργίες τηλέφωνο. Διαθέτει ένα άνετο πληκτρολόγιο για να μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε κλήσεις με ιδιαίτερη ευκολία. Η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας θα σας κάνει να ξεχάσετε την φόρτιση. Η πίσω κάμερες σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας. Η Dual Sim συσκευή σας δίνει την δυνατότητα να έχετε 2 τηλεφωνικούς αριθμούς. Επιπλέον οι δύο κάρτες SIM είναι ιδανικές στις περιπτώσεις που θέλετε να διαχωρίσετε την εργασία από τη διασκέδαση, καθώς και όταν θέλετε να διαχειριστείτε τις κλήσεις σας με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

‘Eνα πολύ κάλο και εύκολο στην χρηση του κινητο τηλεφωνο  με μπάταρια που κρατάει 4-5 μερες  δύνατος και κάθαρος ήχος στο ακουστικό, οτι καλυτερο γία αυτα τα χρήματα  ένα απλό και αξιόπιστο κίνητο.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • Ποιότητα κατασκευής.

7. ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ NOKIA 130

 

TEL.091119

Το Nokia 130 διαθέτει πανέμορφη σχεδίαση με πολυανθρακικό, χρωματιστό περίβλημα που είναι ανθεκτικό στο χάραγμα. Με άλλα λόγια, είναι σχεδιασμένο βασισμένο στις ανάγκες της καθημερινότητας. Τα πλήκτρα αντίστοιχου χρώματος στη γυαλιστερή μπροστινή πλευρά και το μαύρο ματ φινίρισμα στο πίσω κάλυμμα ολοκληρώνουν τέλεια αυτή τη μοντέρνα σχεδίαση. Με συνδεσιμότητα Bluetooth για κοινή χρήση αρχείων μεταξύ των συσκευών, μπορείτε να μοιραστείτε τις πολύτιμες στιγμές σας.

Το Nokia 130 διαθέτει εφαρμογή αναπαραγωγής MP3 και αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο έως τα 32GB, ώστε να έχετε πάντα μαζί σας τη μουσική σας συλλογή. Συνδεθείτε με ασύρματα ηχεία μέσω Bluetooth, ώστε να έχετε μουσική σε κάθε περίσταση. Εάν αναζητάτε περισσότερη ποικιλία, απλώς συνδέστε τα ακουστικά σας και ενεργοποιήστε το ραδιόφωνο FM.

Φυσικά  για όσους μπορούν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για να αποκτήσουν μια συσκευή με πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να διαβάσουν το άρθρο μας για τα κινητά τηλεφωνά μέχρι 250 Ευρώ.Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και gaming laptop , ενώ  εαν είστε gamer ρίξτε μια ματιά σε αξεσουάρ ώστε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse .

 

Καταβάλλουμε εξαιρετικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα στις σελίδες μας είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν εχουμε σχέσεις με  κατασκευαστές ωστε να μας  παρέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα. Όπου είναι δυνατόν, επαληθεύουμε  τις πληροφορίες .

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!